HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: ÚJDONSÁG! Crystal Nails Transzferfólia 22 káprázatos színben! ***** Online Köröm Magazin: Crystal Nails éremeső a hétvégi Műkörömépítő és -díszítő versenyen ***** Crystal Nails sikerek a Nail Design Magyar Kupán ***** Crystal Nails a horvát televízióban: az RTL Exkluziv Tabloid műsorában volt „körömszakértő”

A transzferfólia egy hártyavékony, színezett fényes fólia, ami az egyszerű körmöket két lépésben elegánssá, a szalondíszítéseket igazán egyedivé, különlegessé teszi. A fekete színű ragasztó miatt – ami a hátteret adhatja – a minta sokkal mutatósabb.
22 káprázatos színben szerezhető be.

Használata egyszerű; tanulmányozd a képek alatt található STEP BY STEP-et!

Tipp: Ha a ragasztót használat előtt felhígítod, könnyebben tudsz vele akár vékony vonalakat is húzni vagy kecsesebb mintákat kialakítani.

Transzferfólia 360,-
Transzferfólia ragasztó 970,-

A transzferfóliát és a hozzá való ragasztót beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (a képekre kattintva oda jutsz).

Nyolc Crystal Nails színeiben induló körmös végzett dobogós helyen a hétvégén Érden rendezett műkörömépítő és díszítő versenyen. A kedvenc köröm márkájukat büszkén képviselő lányok összesen 10 érmet gyűjtöttek be; egészen pontosan 5 első, 3 második és 2 harmadik helyezést.

Bakos Erika – telefontok díszítő 2. hely, Tip-Box 3. hely
Csomor Violetta – kezdő porcelán építő 3. hely
Haller Melinda – zselés építés 2. hely
Horváth Cintia – kezdő zselé Stiletto építő és díszítő 1. hely, kezdő zselé épített 2. hely
Magyarosi Barbi – telefontok díszítő 1. hely
Maszlag Mária – Tip-Box 1. hely
Medereczky Andrea – kezdő porcelán építő 1. hely
Székely Katalin – kezdő díszítő 1. hely

Szívből gratulálunk!

Két fényesen ragyogó érmet szereztünk a Nail Design Magyar Kupán.

A kezdők mezőnyében, épített kategóriában Medereczky Andrea utasította maga mögé a többi versenyzőt: az eredményhirdetés során a legfényesebben ragyogó érmet akasztották a nyakába. Kun Zsuzsanna profi épített kategóriában a dobogó második helyére állhatott fel.

Szívből gratulálunk az eredményekhez!
Nemcsak Olaszországban diktálja a körömdivatot a Crystal Nails;
a horvát RTL televízió Exkluziv Tabloid műsorában szerepeltünk, mint trendszakértők.

A legújabb körömdivat bemutatása mellett a zágrábi forgatáson egy híres horvát énekesnőnek a körmeit is elkészítették: a híresség egyszerű és hordható színátmenetes körmöket kapott, némi One Move díszítéssel.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com