HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Körömtábor; Gyere fele pénzért!* ***** Havi akció - augusztus ***** Frissítsd Crystal Phone "Vigyél magaddal!" alkalmazásod! ***** Gmail címed van? ***** Crystour utolsó állomása: Baja ***** Beszámoló: Közel 200 látogató a Miskolci és Nyíregyházi Crystour-on ***** Online Köröm Magazin: Beszámoló: Nemzetközi Disztribútor Találkozó 2013 – tizennyolc ország randevúja Budapesten ***** Beszámoló: Oktató Képző- és Szintfelmérő Tanfolyam mérlege: tizenkilenc Nemzetközi Mester Oktató *****
Fogadd szeretettel az alábbi augusztusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció AUGUSZTUS 1-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

Titanium zselé 50ml -15%

Átlátszó középsűrű, speciális XTREME építő
Teljesen új összetételű, különleges építő zselé. Közepesen sűrű, és egy titkos összetevőnek köszönhetően az anyag összetartja önmagát, nem folyik el, nem lapul le. Maximális kontrollt biztosít, mely a minőségi munkához elengedhetetlen. Ezáltal nem az anyag, hanem a mi kezünkben van az irányítás. Utánozhatatlan. Nem éget. Kíméletes új összetevőinek köszönhetően hypoallergén zselé. Kötésidő: UV lámpában 3 perc, LED lámpában 15mp.
Az összes Xtreme építő zselé alkalmas a hajlításra!
„Szeretem a Titanium zselét, mert tökéletes a tapadása és tartása, kiváló a hajlíthatósága. Könnyű vele dolgozni, mivel nem folyik el.” (Kovács Gabó)

-15% 50ml 9.650,- helyett 8.203,-

2 színes porcelánporhoz 1 ajándék színes porcelánpor!

Az ajándék színes porcelánport az akcióban szereplő alábbi 30 féle klasszikus dekor, brilliant, sparkling, metál, giga pigment színből szabadon választhatod ki:
13, 14, 19, 20, 25, 53, 77, 15, 608, 613, G66, 210, 509, 510, 534, 535, 545, 568, 578, 579, 580, 592, 136, 139, 144, 149, 572, 573, 574, 576
(A színeket megnézheted a tavalyi nagykatalógusban illetve a webáruházban (crystalnails.hu/bolt). Webáruházas rendelésnél az ajándék színt NE a kosárba tedd, hanem a megjegyzés rovatba írd!
Az akció a készlet erejéig érvényes!

Tubusos aquarell krémfestékek 8ml -20%
Mind a 39 szín!

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is divattá válik. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos is legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk, minőségi festékek használata. Az új fejlesztésű Crystal Nails-es Aquarell festékekkel készülő körmök sokkal színgazdagabbak, fényesebbek, professzionálisabbak. A különbséget mindenki azonnal észreveszi!

-20% 8ml 890,- helyett 712,-

The Big One porcelán ecset -10%

A profi, gyakorlott porcelánosok régi kívánsága teljesült most ebben az ecsetben: extrém vastagság, pontban összeálló hegy, a legnemesebb állati szőr a gyors, mégis pontos munkához. Sok időt lehet megspórolni vele. Persze a teljes sikerhez a Crystal Nails porcelánok különleges krémes állaga és filtmentes használhatósága is elengedhetetlen. Könnyített fa nyéllel, fém védőkupakkal, tokban.

-10% 5.500,- helyett 4.950,-

Prof Drill Csiszológép -20%

Gyorstokmányos, fémházas fejjel, digitális fordulatszám-fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.

-20% 28.800,- helyett 23.040,-

Színes zselés táska – fiókos, áttetsző -20%

48 darab színes zselés tégely rendszerezését és kényelmes hozzáférhetőségét biztosító box.

-20% 9.955,- helyett 7.964,-

Crystal SPA Cooling Gel hűsítő zselé 30ml és 200ml -20%

Menthol & Aloe Vera & Eukaliptus
Frissítő, hűsítő ápoló zselé a fáradt lábfejeknek és lábaknak.
A menthol és eucaliptus olaj azonnal enyhítést nyújtanak a fájó lábfejeknek és lábaknak, míg a gazdag aloe tartalom kényezteti és hidratálja a bőrt. A kezelés utolsó lépésként érdemes alkalmazni.
A Crystal SPA hűsítő gél a fáradt lábak, izmok, ízületek felfrissítésével olyan érzsét nyújt, mintha a lábak könnyebbé váltak volna.

-20% 30ml 550,- helyett 440,-
-20% 200ml 1.700,- helyett 1.360,-

Crystal telefonékszer Swarovski kővel 3 féle színben -25%

„Kristályozd fel” telefonodat Crystal telefonékszerrel. 3 féle Swarovski óriáskővel – lila, piros és pink – dobhatod fel, teheted egyedivé mindennapos társadat, a mobilodat. A legtöbb típusú mobiltelefon fülhallgató nyílásába bedugható. Nemcsak dísz, de a nyílást is védi a szennyeződésektől.

-25% 1.350,- helyett 1.013,-

 
TÖLTSD LE…!
Vidd magaddal a Crystal Nails új 2013/14-es nagykatalógusát, illetve a legújabb újdonságokat és fejlesztéseket, valamint az évszak legütősebb színeit tartalmazó kiegészítő katalógust; a mindig frissülő körmös híreket, a 2013-as legújabb profi továbbképzések ismertetőjét, időpontjait és a műkörmös webáruházat. Csak egy kattintás!
Letöltéshez csak üsd be az App Store vagy Play Áruház keresőjébe: CRYSTAL NAILS.
…VAGY FRISSÍTSD!
Ha korábban már letöltötted, akkor frissítsd az App Store vagy Play Áruházon keresztül az alkalmazást és varázsütésre megjelenik mobilodon a Crystal Nails új, 200 oldalas nagykatalógusa.
Kedvenc katalógusod böngészéséhez internetkapcsolat sem kell!

Vidd magaddal mindenhova!

Kedves Kolléga!
Amennyiben gmail címmel rendelkezel, és rendszeresen nézed leveleid számítógépen keresztül, bizonyára Neked is feltűnt, hogy némiképp átalakult postafiókod. A Beérkező leveleket a rendszer három csoportra osztja, melyek közül önkényesen a Promóciós fülbe fogja tenni kedvenc Crystal Nails hírleveled. Így pedig könnyedén előfordulhat, hogy nem veszed észre, ha megérkezik.

Szerencsére van ez ellen megoldás:
az egér jobb gombjával kattintasz levelünkre és az „Áthelyezés másik lapra” – „Elsődleges” parancsot választod.
Így kizárt, hogy lemaradj legújabb fejlesztéseinkről, újdonságainkról, havi akcióinkról. :)

Üdv,
CN csapat

Egy nap egyszerre két helyszínen tartott szakmai napot a Crystal Nails. A körmös által közkedvelt vidéki rendezvény, a Crystour ezúttal is rengeteg érdeklődőt vonzott: közel 200-an volt kíváncsiak bajnok oktatóink interaktív előadásaira.
A meteorológia piros riasztása és a 40 Celsius fok körüli hőmérséklet sem tarthatta vissza a tanulni vágyó körmösöket vasárnap. Kovács Gabó és Vétek Niki előadására Nyíregyházán, Kakasné Zsuzsi, Malekné Marcsi és Skribanekné Emese bemutatójára pedig Miskolcon telt meg a rendezvényterem.
A legnagyobb érdeklődés az eredeti CrystaLac-okkal és a szupergyors és szuperkíméletes One Step CrystaLac-okkal, illetve az új fixálásmentes Royal Gel-ekkel kapcsolatban érkezett. Utóbbit a látogatók otthon is kipróbálhatták: minden résztvevő ajándékba kapott a legfelkapottabb R5-ös színből.
A Crystour-ra érkező érdeklődőket a színvonalas technikai és díszítő előadások mellett akciók is várták: kedvezményes áron szerezték be a mindennapi munkájukhoz szükséges Crystal Nails terméket és vendégeik kedvenc színes zselé, illetve CrystaLac színeit.
Tizennyolc ország részvételével rendeztük meg idén Nemzetközi Disztribútor Találkozónkat július egyik legforróbb szombati napján, Budapesten.
A rendezvény hangulatát szerencsére nem befolyásolta a kánikula: a Crystal Nails 2013-as fejlesztési irányai és trendjeinek ismertetése mellett minden résztvevő választ kapott kérdéseire és egyúttal megosztotta javaslatait, észrevételeit.
Az eseményt egy kellemes, hajókirándulással - a Körömhajó miatt, stílusosan - egybekötött gálavacsora zárta, ahol kupákkal és emlékplakettekkel ismertük el külföldi forgalmazóink tevékenységét, 2013-as évet jellemző kemény munkáját, valamint felvágtuk az óriási, a Crystal Nails 10. születésnapjára készült három emeletes tortát.
A kiváló hangulatban telt Disztribútor Találkozó másnapján Oktató Képző és Szintfelmérő Tanfolyamon vettek részt a Crystal Nails disztribútorai és azok oktatói.
A háromnapos Oktató Képző és Szintfelmérő Tanfolyam végén tizenkilenc nemzetközi mester oktatót avattunk: öt porcelános, hat zselés és nyolc díszítő Nemzetközi Mester Oktatót „ünnepelhettünk”.
A képzés az ötszörös USA Bajnok és világbajnok Kovács Gabó és Világbajnoki Díszítő Ezüstérmes Sebestyén Ágnes vezetésével zajlott. A képzésre érkezőknek az első napon porcelán építés, a másodikon zselés építés, a harmadikon pedig díszítés volt a program.
A résztvevők az elmélet mellett természetesen gyakorlatban is bővelkedő oktatás mindhárom napjának végén vizsgát tettek, melynek megfelelően Részvételi, Nemzetközi Oktatói vagy Nemzetközi Mester Oktatói oklevelet szereztek. Aki mindhárom nap végén mester szinten teljesített – négy oktatónak sikerült – Abszolút Mesteri cím boldog tulajdonosa lett.
Az Oktató Képző és Szintfelmérő Tanfolyam célja a Crystal Nails nemzetközi oktatói elméleti és gyakorlati tudásának egységesítése volt.
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com