HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Havi akció - december ***** Bízd másra a választást! - Ajándékozz vásárlási utalványt! ***** Ünnepi válogatás! ***** "Karácsonyi díszítések" tanfolyam Magyarosi Barbival - Csak egy alkalom! ***** Jön! Crystal SPA nyílt nap! ***** Jön! Crystour Szeged - december 15. ***** Ünnepi nyitvatartás ***** Közkívánatra! Most megismételjük vadonatúj téli érkezéseinket! ***** Online Köröm Magazin: Gyorshírek a Crystal Nails háza tájáról
 

Karácsony közeledtével fogadd szeretettel az alábbi decemberi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció DECEMBER 6-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

 
 

COVER PINK – DIAMOND és CRYSTAL
2 gyöngyházas körömágyhosszabbító


Közepes sűrűségű, körömágy színű, jól fedő zselé gyöngyházas csillogással. A Diamond szín aranyba hajlóan, a Crystal pedig jégkristályra emlékeztetően csillog finoman, bársonyosan.

-20% 5 ml 1.950,- helyett 1.560,-
-20%15 ml 2.980,- helyett 2.384,-

   
 

BUILDER CLEAR II.
Átlátszó lágy építőzselé


Közepes sűrűségű és rendkívül magas fényű víztiszta egyfázisú építőzselé, mely önmagától tükörsimára és fényesre terül el, így rétegezésnél, utántöltésnél, illetve tipen akár meg is spórolhatjuk a formára reszelést.

-15% 5 ml 1.950,- helyett 1.657,-
-15% 15 ml 2.980,- helyett 2.507,-
-15% 50ml 7.500,- helyett 6.375,-

   
 

VARROTT TEXTILBŐR ECSETTARTÓ –
CRYSTAL NAILS LOGÓVAL


Nagyon dizájnos, igényes, szép eszköz, 20 ecset számára kiképzett gumiszorítókkal és zsebbel. Kipotyogás-gátló füllel. Piros, fekete és lila színekben.

-20% 2.400,- helyett 1.920,-

   
 

BASIC UV LAMP

 

Egy alaptudású, de nagyon csinos, körbetükrös, 9W-os lámpa, budget áron. Csőcseréhez a fedele levehető.

-20% 6.590,- helyett 5.272,-

   
 

XTREME DRILL 2 CSISZOLÓGÉP

 

Fogászati műszergyártó által gyártott kiemelkedő minőségű csiszológép. Fogászati- és drágakő-csiszolás követelményeinek is megfelelő rezgésmentesség, mely nagy pontosságú munkát tesz lehetővé. A fej a legmagasabb fordulatszámnál is rendkívül halk és alig melegszik – ezt a fej különleges kialakítása és a kettő helyett négy darab minőségi csapágy teszi lehetővé. Oda-vissza forgás, 0-20.000 fokozatmentes fordulatszám és lábpedál jellemzi. Hosszú élettartamú, mely a minőségi alkatrészeknek, a precíz összeszerelésnek és a por bejutását akadályozó kialakításnak köszönhető. A csiszolófej egy mozdulattal cserélhető. A csiszológépre egy év Crystal garanciát adunk.

-15% 49.800,- helyett 42.330,-

   
 

CRYSTAL SPA SKIN BUTTER –
BŐRÁPOLÓ LUXUSVAJ
Shea vaj & Gránátalma & Füge

Mélyhidratáló bőrápoló vaj illóolajokkal, vitaminokkal, ásványokkal és finom illattal dúsítva.
A shea vaj, gránátalma, füge és aloe puhítja, kényezteti a kezeket, lábakat és az egész testet is. A shea vaj titka, hogy összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamin tartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi. Magas lipid tartalmának köszönhetően puhítja és lágyítja a bőrstruktúrát. A Crystal SPA bőrápoló vaj – sok más testvajjal szemben – nem marad ragadós. Az intenzív gyümölcsillatú kényeztetést a vendég még órák múlva is érzi.
Afrika aranya még a legszárazabb és legérzékenyebb kezeket, lábakat is megpuhítja. Teljes testfelületen testvajként is tökéletes.

-15% 30ml – 700,- helyett 595,-
-15% 200ml – 2.900,- helyett 2.465,-
-15% 500ml – 5.900,- helyett 5.015,-

   
 

CRYSTAL FASHION DERÉKMELEGÍTŐ

 

Bizonyára veled is gyakran elfordul, hogy a felsőd nem elég hosszú vagy éppen felcsúszik a derekadról. Pontosan ennek elkerülésére készült a Crystal Nails derékmelegítő, mely puha pamutanyagának köszönhetően melegen tartja derekad. Rózsaszín és fekete színekben. S, M, L, XL méretekben.

-20% 2.500,- helyett 2.000,-

   
 

CRYSTAL FASHION KARÓRÁK –
JAPÁN SZERKEZETTEL

 

Az idei divatszínek Crystal Fashion órákban is. A Red Mandarin, a krémrózsaszín, a fuchsia és egy hófehér Crystal Nails fém-logós óra. Nem akármilyen, japán belső mozgató szerkezettel. A szilikon szíj sötétben világít. Ha ezeken a vidám színű órákon figyeled a körömépítés sebességét, gyorsabbnak fog tűnni. Matt fém díszdobozban. Tökéletes karácsonyi ajándék!

-20% 5.400,- helyett 4.320,-

   
 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNY


Bármilyen Elite Cosmetix által forgalmazott műköröm alapanyagra, kozmetikai krémre, szempillára, lábápolóra stb. beváltható utalvány.
Ha valakit úgy szeretnél megajándékozni, hogy a választást rábízod...

Értéke: 10.000 Ft

   
 

Összeválogattuk Neked a közelgő ünnepekhez ajánlott alapanyagainkat: igazán csillogó-ragyogó színes zseléinket, porcelánporainkat és CrystaLac-jainkat (Gel-Lac), melyekkel ünnepi hangulatba hozhatod vendégeidet!

 
 
   
 

Barbi téli díszítéseitől minden vendéged egy csapásra karácsonyi hangulatba kerül. Télies, csillogó és ünnepi díszítések, könnyen és gyorsan. Mintái rövid szalonkörmökön ugyanolyan látványosak, mint hosszú körmökön. Bolondos rénszarvasok, mosolygós hóemberek és illatos fenyőágak. Az igazi karácsonyi hangulathoz vendéged már csak a bejglit hiányolja majd…

Elsajátítható ismeretek:
Az akril- és aquarell festés anyagai, eszközei, technikái. Karácsonyi motívumok, egyszerű ünnepi és téli minták könnyedén, gyorsan.

A tanfolyam időpontja:
december 9. vasárnap 9-16h

A szükséges alapanyagokat mindenki időbe szerezze be, mert vasárnap üzletünk zárva van!

Barbi tanfolyamára itt jelentkezhetsz.

 
 
   
 

Oktató: Dr. Veresné Szuda Katica
Ingyenes SPA workshop a többszörös pedikűr bajnokunkkal, dr. Veresné Szuda Katicával.

Elsajátítható ismeretek:
- Crystal SPA újdonságok, termékek megismerése, step by step
- szaktanácsadás
- Crystal SPA termékek helyes alkalmazása a szalonban
- szalonbútorok, melyiket válasszam, mi alapján
- lábápolást, kézápolást érintő témák megbeszélése interaktív módon
- továbbképzések jelentősége
- kérdezz-felelek

A workshop időpontja:
2012. december 11. kedd 10-14h

Mit kell hozni a workshopra?
A képzésre hozz magaddal jegyzetfüzetet és íróeszközt.

A workshopra itt jelentkezhetsz.

 
 
   
 

Országjáró turnénk, a Crystour következő állomása december 15-én Szeged lesz. Két bajnok oktató, Kovács Gabó és Sebestyén Ágnes tart látványos szakmai előadásokat.


További helyszínek és előadók:
Békéscsaba 01.19. szombat (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)
Salgótarján 01.12. szombat (oktatók: Halász Virág és Magyarosi Barbara)
Sopron 01.27. vasárnap (oktatók: Váradi Szabina "Twixi" és Malekné Vigh Mária)
Debrecen 01.20. vasárnap (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)

 
 

A Crystour Szeged szakmai nappal kapcsolatos további információért nézzétek meg szórólapunkat:

 
 

Kedves Kollégák!
Hogy az ünnepek alatt se maradjatok kedvenc műköröm-alapanyagaitok nélkül, ezért már most írjátok fel naptáratokba József körúti üzletünk decemberi, illetve ünnepi nyitva tartását.

December 15. szombat: 8:00-18:00
December 24. hétfő ZÁRVA
December 25. kedd ZÁRVA
December 26. szerda ZÁRVA

December 27. csütörtök 8:00-18:00
December 28. péntek 8:00-18:00
December 29. szombat 9:00-14:00
December 31. hétfő ZÁRVA
Január 1. kedd ZÁRVA

Január 2. szerda 8:00-18:00

Sok szeretettel várunk Titeket József körúti üzletünkben!

 

Ha lemaradtál előző hírlevelünkben a vadonatúj téli újdonságokról, ne aggódj, most megismételjük! Ezek a termékek ugyanis nem szerepelnek a szeptemberben megjelent őszi-téli katalógusban!

Szerezd be őket József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél vagy a webáruházunkban (a képekre kattintva) és kápráztasd el vendégedet!

 

HOLO-BRILL CRYSTALAC (GEL-LAC) - hologramos (színjátszó) csillámos CrystaLac


A jelszó: szikrázó csillámlás! Ezek az új téli CrystaLac-ok eltérő irányokból nézve különböző színhatást nyújtanak. A napfényben vagy lámpafényben életre kelnek és játszanak a szemeiddel.

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
 

Színek: 309 Holo Pink, 310 Holo Ezüst, 311 Holo Arany

 
 

BRILL CRYSTALAC (GEL-LAC) - Csillámos téli CrystaLac


Négy vadonatúj téli, nagy szemcsézetű csillámos CrystaLac (Gel-Lac), ami eddig nem volt, a csillogás rajongóinak.

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
 

Színek: 303 Brill Silver, 304 Brill Bronze, 305 Brill Green, 308 Brill Gold

 
   

DEKOR CYSTALAC (GEL-LAC)
10 Forró csoki

Hideg téli estéken, amikor vendéged fáradtan és átfagyva hazaér a munkából, bekuporodik a fotelba egy jó meleg takaró alá, kezében egy bögre finom, lélekmelegítő forró csokival. A csokoládé szerelmeseinek kedveskedünk új, téli Forró csoki CrystaLac (Gel-Lac) színünkkel. Csoki-imádó vendégeid imádni fogják!

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
   

TÉLI METÁL PORCELÁNPOROK
622 Neo Ezüst és 623 Neo Arany


Gyönyörű téli arany és ezüst porcelánszínek, erős pigmentáltsággal, a Crystal Nails porcelánporoktól megszokott nagy fedőképességgel és színintenzitással.

10ml (7g) – 1.490,-

   
 

MERRY CRYSTAL NAILS KARÁCSONYI RESZELŐ


A 150/280-as szemcsézetű körömreszelő tökéletes ajándék lesz vendégeidnek karácsonyra. Lepd meg őket ezzel az apró figyelmességgel, hogy érezzék, fontosak neked. (A Crystal Nails Referencia szalonok egy tucatnyit ajándékba kapnak VIP vendégeik részére.)

Ára: 250,-
25 db vásárlása esetén 190,-/db

 
 

CRYSTAL NAILS KARÁCSONYI HÓPEHELY MATRICÁK
többféle

Öntapadós körömmatricák, melyek segítségével villámgyors téli díszítés készíthető: a csillogó hópelyhekkel bármilyen körmöt feldobhatsz pillanatok alatt.

Ára: 380,-

 

   
 

A közelmúltban tarolt a Crystal Nails a Rómában megrendezett Nail Open versenyen: Irene Merlo aranyérmet szerzett porcelán építésben, második helyet a Tom Holcomb Kupán, zselés építésben pedig harmadik lett.

Laura D'Avino ezüstéremmel tért haza zselés építésben és soak off-ban.

Irene Merlo győzelmével a Crystal Nails győzelmeinek száma 70-re emelkedett!

Az olasz csapat eredményéhez szívből gratulálunk!

 
 

Ez a hétvége sem telhetett el Crystal Nails siker nélkül: a svédországi Stockholmban megrendezett Nail Systems Open 2012 versenyen Kun Zsuzsanna oktatónk porcelán építésben 3. helyen végzett!

Ezúton is gratulálunk Zsuzsinak!

Tanulj Zsuzsitól! továbbképzését ide kattintva találod.

 
 

Schmidt Réka december első hétvégéjén, a stuttgart-i Hair and Style Messe keretein belül megrendezett Nail Art versenyen French Twist kategóriában első helyen végzett.

Réka Cover Pink, Dark Pink, Clear és White porcelánokból építette a körmöket. Díszítésként 2-es Crystal opált, arany Mica port és ezüst szórógyöngyöt használt. A virágokat 12-es Giga Pigment porcelánnal készítette, majd fehér akrilfestékkel kontúrozta őket. A körmöt a végén Swarovski kövekkel dobta fel.

 

MOSZI - Magyar Országos Szakmai Ipartestület december első hétvégéjén rendezte meg a Budapest Open 2012 nyílt nemzeti és nemzetközi bajnokságot, ahol a Crystal Nails versenyzői ezúttal is számos érmet gyűjtöttek be.
Zselé kategóriában OKJ-s oktatónk, Drozdik Melinda állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Kun Zsuzsanna, bajnok szakoktatónk porcelánban szerzett bronzérmet.
Pedikűröseink is bizonyítottak a MOSZI-n: profi lábápoló kategóriában Kozelka Ibolya első, Újfalusi Csilla második lett. Szalonlábápolásban ezüstérmet Császárné Zsuzsa, bronzot Tárnoki Gabriella nyakába akasztottak. Őket Marnitzné Gál Enikő készített fel. Lábdíszítésben induló versenyzőink – Kozelka Ibolyát és Nyírő Nikolettát – is Enikőtől tanultak. Ibolya második, Nikoletta harmadik helyen végzett.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com