HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Havi akció - augusztus ***** Új érkezések!!! ***** Őszi Körömhajó 2012. szeptember 2.***** Crystal Nails Nemzetközi Disztribútor Találkozó 2012 ***** Beszámoló: Crystal European Nail Cup ***** Crystal European Nail Cup a tv2 Tények című műsorában ***** Gyere ingyen a Körömtáborba
 

Fogadd szeretettel az alábbi augusztusi akciós termékeink listáját, mely AUGUSZTUS 2-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

 
   

Xtreme Cover Pink, Pinky építő zselé 5ml

A Crystal Nails anyagoknál az Xtreme jelölés egy külön kategóriát jelent: még különlegesebb, még fejlettebb, még extrémebb. Ilyen az Xtreme Cover Pink építő zselé is a többi Cover zselé között; zselé-összetétele következtében összetartja önmagát, nem folyik, színe pedig a legbeváltabb cover pink szín, kicsit erősebb fedőképességgel, de még biztosítva a kontúr-mentességet a hátrafelé történő elmosásnál. Alternatívaként egy második, rózsaszínesebb változatban is, Pinky néven. UV kötés 3 perc, LED 15 mp.
5ml-s kiszerelésben, hogy Te is kipróbálhasd!

-30% 2.100 ,- helyett 1.470 ,-

 
   

XTREME WHITE zselé

Sokkal határozottabb mosolyvonal. Sűrű, mégsem nyúlós, könnyen és egyenletesen-árnyékmentesen teríthető anyag. Vakítóan fehér, mégis megköt.

-20% 5ml – 2.250 ,- helyett 1.800 ,-
-20% 15ml – 3.980 ,- helyett 3.184 ,-
-20% 50ml – 9.650 ,- helyett 7.720 ,-

 
   

Top Shine Color színes fedő zselék 5ml (9 szín)

Sikerült kifejleszteni ezt a fixálás mentes metálfényű színes Top Shine fedőzselét, ami nagyon jól fed, nagyon fényes és csillogó, kötés után nem marad ragacsos, nem mattul és nem buborékosodik. Segítségével a színes zselés fedés és fényzselézés lépéseit egy lépésre redukálhatjuk. Alkalmas színes zselés díszítési technikákhoz is, úgymint: márványozás, tűs díszítés, ecsetes díszítés. Használat előtt finom mozdulatokkal fel kell keverni.

-60% 5ml - 2.438 ,- helyett 975 ,-

 
   

BRILLIANT Powders 0. - színes porcelánpor készlet. (9-et fizetsz, 12-t kapsz, amiből most még -20% kedvezményt adunk)

Ebben a készletben 500 (brill narancs), 502 (brill bordó), 505 (brill szahara), 514 (brill orgona), 516 (brill lime), 518 (brill tengerkék), 519 (brill fekete), 520 (brill grafit), 521 (brill hologram), 523 (brill ezüst), 526 (brill irizáló fehér), 533 (brill bíbor) számú színes porcelánokat találod.

-20% 8.910 ,- helyett 7.128 ,-

 
   

Pastel Powder Collection - színes porcelánpor készlet. (9-et fizetsz, 12-t kapsz, amiből most még -20% kedvezményt adunk)

Ebben a készletben a 12, 13, 14, 15, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35- ös színes porcelánokat találod.
9-et fizetsz 12-t kapsz

-20% 8.910 ,- helyett 7.128 ,-

 
   

Xtreme pillangó sablon - Stiletto segédvonal nélküli

Sablon páratlan minőségben, nagyobb szárnyakkal, hosszabb kivitelben. Hosszabb, modernebb körömformákhoz. A legtöbb más sablonnal ellentétben ezek az USA-ban készülnek. 30 db.

-20% 490 ,- helyett 392 ,-

 


 
   

Mélyített hátú UV lámpa

2 külön csöves (2x6W), körbetükrös, széles, mélyített hátú (mélyebben bele lehet nyúlni), 3 oldalon zárt UV lámpa.

-35% 8.941 ,- helyett 5.812 ,-

 
   

IBD színes zselék (47 szín)

47 féle színű (ebből 30 gyöngyházas), nagy kopásállóságú színes zselé. Magas színezőanyag tartalmú, így kiváló fedőképességű, 3 perces, egyszerűen használható lágy zselék. 7g-os, praktikus kiszerelésben.

-50% 3.444 ,- helyett 1.722 ,-

 
   

Csillám-tetováló készlet

A készlet tartalma: 7 csillám, liquid, bőrragasztó, sablonok, pálicikák és ragasztószalag.

-30% 16.500 ,- helyett 11.550 ,-

 
   

Ujjankénti porcelán és Gel-Lac leáztató gyűszű, 10 db

-25% 1.990 ,- helyett 1.493 ,-

 
   

TRENDI FÉMTÁSKA "sötétlila" – Crystal Nails logóval (közepes méretű)

A nagysikerű füst-metál műkörmös-kozmetikai táskáknak a mai divathoz újradizájnolt
változata ez a közepes méretű, kígyóbőr mintázatú,sötétlila színű, Crystal Nails logóval ellátott táska. Masszív, strapabíró fémváz, könnyen tisztán tartható belső jellemzi.

-30% 16.154,- helyett 11.308 ,-

 
   

Crystal Fashion kollekció KÖZKEDVELT darabja - Farmerhatású street fashion leggings

Csillám nyomattal. S, M, L, XL méretekben.

-30% 4.450,- helyett 3.115 ,-

 
 

The Big One - Óriás Porcelán Ecset

Megérkezett a régóta várt Crystal Nails óriás porcelán ecsete, amivel a profi, gyakorlott porcelánosok régi kívánsága teljesült! Bajnokaink "kedvencének" legelőnyösebb tulajdonságai: extrém vastagság, óriási nyomóerő, pontban összeálló, minden eddiginél élesebb hegy, ami a legnemesebb állati szőrből készült. Mindezek együttese biztosítja számodra is a gyors és pontos munkát. Használatával sok időt spórolhatsz! Legújabb ecsetünket könnyített fa nyéllel, fém védőkupakkal, műanyag tokban vásárolhatod vagy rendelheted meg!

5.500 ,-

   
 

Elegáns újdonság - LuXLash táska

A LuXLash nevében és megjelenésében is egyet jelent az eleganciával. Luxus szempilla márkánk legújabb kiegészítője, ez a fekete kígyóbőr mintázatú táska, ami nemcsak a szempilla-hosszabbítás alapanyagainak és eszközeinek tárolására kiváló, hanem műkörmös hordtáskának vagy make-up táskának is tökéletes. A műselyem bélésben számtalan rendező zseb segíti a minél praktikusabb rendszerezést. Az elegáns fekete táskát aranyszínű szegecsek és szintén aranyszínű, erős fémcipzár díszíti. Ezzel a nőies darabbal Te is elegánsabbá teheted hétköznapjaidat és még az ára is szuper!

3.950 ,-

   
 

Minden eddiginél több, 20 ország részvételével rendeztük meg Nemzetközi Disztribútor Találkozónkat Budapesten. A fergeteges hangulatban telt rendezvényt hajókirándulással egybekötött gálavacsora zárta, ahol kupákkal és emlékplakettekkel ismertük el a külföldi forgalmazóink tevékenységét.

Idén július végén hívtuk össze külföldi forgalmazóinkat, hogy beszámoljunk nekik az elmúlt esztendő eredményeiről, fejlesztéseiről, illetve oktatóinknak különböző versenyeken elért sikereiről.
Közülük is kiemeltük Kovács Gabót, aki példátlan rekordot állított fel a közelmúltban: egy hét alatt 5 aranyérmet gyűjtött be az USA-ban. Eredményének köszönhetően a Crystal Nails Team csapatversenyben harmadik lett, valamint, ami talán még ennél is nagyobb dicsőség: a Crystal Nails versenyzője második helyen áll a világranglistán.
Kiemelkedő technikai tudása mellett Gabót győzelméhez a 2012-es Crystal Nails újdonságok, többek között a The Big One porcelán ecset és a Soft White porcelán por segítették hozzá.
A találkozón emellett beszámoltunk a Crystal Nails szeptemberben várható őszi-téli újdonságairól, illetve a folyamatban lévő fejlesztésekről, valamint bemutattuk nemzetközi oktatóinkat is. Ezt követően a disztribútorainkkal közösen megvitattuk azok ötleteit, feljegyeztük az elhangzott véleményeket, javaslatokat és észrevételeket.
Az egész napos találkozót végül egy fergeteges hangulatban telt, hajókirándulással egybekötött gálavacsora zárta, ahol hat disztribútorunknak adtunk át kupát, valamint a megjelenteknek egy-egy elismerő emlékplakettet.

Gratulálunk díjazottjainknak:
- Biggest Sales – A legnagyobb forgalmat lebonyolító disztribútor
Crystal Nails Olaszország
- Best Marketing Activity – A legaktívabb marketing tevékenységet végző disztribútor
Crystal Nails Olaszország
- Biggest Growth – A legnagyobb százalékos növekedést produkáló disztribútor
Crystal Nails Románia
- Quickest Growth – A leggyorsabb növekedést produkáló disztribútor
Crystal Nails Horvátország
- Best Newcomer – A legdinamikusabban induló vállalkozás
Crystal Nails Franciaország
- Most Progressive – Az egy év alatt legdinamikusabban fejlődő disztribútor
Crystal Nails Ausztria

Csak így tovább!

 
 

Harmadik alkalommal rendezték meg a világ egyik legmagasabb díjazású körmös megmérettetését, a Crystal European Nail Cup-ot 2012. július 22-én. A két kategóriában – építő és díszítő – megrendezett versenyben a Winner of Winners, azaz a Győztesek Győztese 3000 Euro pénznyereményben részesült, a második helyezett 1000, a harmadik pedig 400 Euróval lett gazdagabb.

A párhuzamosan, két helyszínen zajló verseny építő kategóriájának indulói délelőtt klasszikus francia körmöket készítettek. A megmérettetés különlegessége volt, hogy lakkozás helyett a CrystaLac néven megújuló, maximális pigmentációjú, polyHybrid technológiájú Gel-Lac-ot kellett a versenyzőknek modelljeik kis- és középső ujján használni.
A délután a Stiletto körmöké volt: ebben a kategóriában szintén gyönyörű, technikailag precízen és pontosan kivitelezett munkák születtek. A tizenkilenc-tizenkilenc versenyző mindegyike tudása legjaváról tett tanúbizonyságot.
A másik helyszínen a díszítő verseny síkbeli indulói „Víz alatti világ” témában alkottak remekműveket, 3D Fantasy kategóriában pedig a „Szafari” ihlette meg a versenyzőket. A szebbnél szebb, aprólékosan kidolgozott körmök és élethű figurák láttán bizony nem volt könnyű dolga a zsűrinek: előfordult, hogy egy-egy helyezés félpontnyi csupán különbségen múlt.

A Crystal Nails még egyszer szívből gratulál a győzteseknek:

Építő kategória – francia klasszikus építés

  1. Halász Virág
  2. Simone Groenenboom
  3. Koppányi Emese

Építő kategória – Stiletto kategória

  1. Halász Virág
  2. Schmidt Réka
  3. Carla Nappi

Winner of Winners - építés

  1. Halász Virág
  2. Schmidt Réka
  3. Koppányi Emese

Díszítő kategória: „Víz alatti világ” – síkbeli

  1. Abonyi Barbara
  2. Philipp Judit
  3. Tóth Éva

„Szafari” – 3D Fantasy

  1. Monostori Éva
  2. Kinga Csuriova
  3. Philipp Judit

Winner of Winners - díszítés

  1. Philipp Judit
  2. Abonyi Barbara
  3. Tóth Éva
 
 

A riportban Abonyi Barbara, a július 22-i Crystal European Nail Cup síkbeli díszítő versenyének győztese - aki egyúttal a Győztesek Győztese kategória (Winner of Winners) ezüstérmese is - a megmérettetésről és a felkészülésről mesélt, valamint arról, hogy került zsiráf a műkörmökre. Csupán másfél perc, érdemes megnézned!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com