HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- ÚJ ÉRKEZÉSEK!
- ÚJRA KAPHATÓ
- VÉGET ÉRT AZ OLASZ KÖRÖMTÁBOR, 2 HÉT MÚLVA KEZDŐDNEK A MAGYAR TÁBOROK
- KÖRMÖSNAP PÉCS- BESZÁMOLÓ
- KAMÉLEON KÖRMÖK ÚJ VIDEÓ
- HAVI AKCIÓ - JÚNIUS

ÚJ ÉRKEZÉSEK!
A Körömhajón debütált 2011-es Crystal Nails fejlesztések folytatásaként újabb alapanyagok jelentek meg, melyek már kaphatóak József krt-i üzletünkben és Webáruházunkban; illetve pár napon belül viszonteladóinknál és területi képviselőinknél is.
A TOP SEAL ZSELÉ MEGÉRKEZETT
Fixálós, sárgulás-mentes új fejlesztésű fényzselé:
Nagyon fényes, tartós, nem sárguló fényzselé. (Nem leoldható.) Vastagon is kenhető, így kiegyenlíthetők vele a felületi egyenetlenségek, reszelési vonalak. (A reszelés finomításának idő- és energiaigényét spórolhatjuk meg vele.)
15ml - 2.950.-
EDGE TIP (clear) - OLDALVONAL-KORREKCIÓVAL
A legújabb körömformáknak megfelelően már a hiánypótló EDGE TIP BOX is kapható, mely a kezdőknek hatalmas segítség a háztető formájú körmök építésében. A Crystal Nails EDGE TIP különlegessége, hogy az oldalvonal-korrekciónak (megemelésnek) köszönhetően nem lóg úgy, mint más típusú Edge tip-ek. (Mint tudjuk, az Edge körmök épített változatánál is meg kell emelni a sablont). Másik előnye az optimalizált (kissé rövidített) hossz, ami hétköznapi használatra is alkalmassá teszi. Ezen kívül vékonyabb, rugalmasabb, könnyen illeszkedő, kontaktus sáv nélküli.

Edge Tip (clear-átlátszó) 100db-os box - 1.980.-

ÚJRA KAPHATÓ
GEL-LAC-OK
Újra kaphatóak (rövid készlethiány után) az alábbi tökéletesen fedő, PolyHybrid technológiájú Crytsal Nail Gel-Lacok. A 2011-es nyár Gel-Lac slágerszínei - a GL32-Puncs, GL33-Málna és a GL101-Diamond piros - ragyogó színeikkel a nyári forróság legkedveltebb Crystal Gel-Lacjai. A GL39-Cover Pink pedig a francia zselés lakkozás szinte nélkülözhetetlen alapanyaga a kezek és lábak díszítésében egyaránt.
4ml - 1.800.-
15ml - 3.500.-
STRASSZOZOTT LONC KÖTÉNY
A megszokott Crystal Nails minőség, dizájn, strasszkövekből kirakott csillogó logó, most a 2011-es ÚJ Lonc divatszínnel. Nagyon csinos és irigylésre méltó viselet. Made in Germany.
5.200.-

Világhírű KÖRÖMTÁBOR:
az olasz éppen véget ért,
2 hét múlva jönnek a magyar táborok.
NE HABOZZ mert már csak
pár szabad hely van

Nem meglepő, hogy az olasz körmösök a Balaton partjára jönnek elmélyíteni tudásukat, továbbképezni magukat, hiszen Magyarország műkörmös nagyhatalom. A divat, a szépérzék az olasz nőknek ugyan vérükben van, de a legújabb műköröm trendeket, technikai újításokat, díszítéseket nekik is tanulni kell; ki mástól, mint a szakma legnagyobb nemzetközi bajnokaitól. Fekete Zsuzsi - kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Olimpiai Bajnok, Kovács Gabó - Olimpia Bajnok, Világbajnok, Stájer-Vétek Niki - az USA bronzérmes műkörömépítője és Újvári Barbi - 3x Magyar Bajnok, Olimpia ezüstérmes díszítő egy héten át reggeltől estig folyamatos bemutatók, tréningek alatt fejlesztette az olasz körmösök technikai és díszítő tudását. Pihenésképpen szakmai vetélkedők, kvízek, csapatjátékok színesítették a táborlakók mindennapjait, akik a tábor utolsó napján a heti munkájuk kiértékelését követően átvehették megérdemelt oklevelüket (ki-ki az elért szintnek megfelelően).
Maximális tudás-szint emelkedés és tüzes hangulat jellemezte az olasz tábort: GRAZIE!

A magyar KÖRÖMTÁBOR -idén először- két szinten kerül megrendezése. A neked megfelelő szakmai szint kiválasztása után jelentkezz gyorsan, nehogy lemaradj, hiszen már csak néhány hely van a táborokba!
KÖRÖMTÁBOR I. szint - A PROFIKÉPZŐ - JÚNIUS 17-22.
KÖRÖMTÁBOR II. szint - A MESTERKÉPZŐ - JÚNIUS 22-27.

Beszámoló: sikeres Crystal Nails szakmai nap Pécsett
A Crystal Nails pécsi viszonteladójának szervezésében május utolsó vasárnapján a gyereknap ellenére több mint 200 körmös szakember látogatott el a Crystal Nails Pécsett megrendezett szakmai Körmösnapjára. A szakmai bemutatók alatt a körmösök megismerhették a legújabb manikűr technikákat (Mani tip-Gel-Lac használata), villámgyors szalontechnikákat, különféle trendtechnikákat zselével és porcelánnal. A technikai bemutatók mellett természetesen egyszerű, harmonikus és exkluzív díszítéseket is láthattak One Move akril festékekkel, a 2011-es nyári trendszínekből porcelánnal és zselével egyaránt. Az új trendeket, technikákat a 2010-es és 2011-es VILÁGBAJNOKOK, Malekné Vigh Mária és Kovács Gabó, Fekete Zsuzsi OLIMPIAI BAJNOK és Stájer-Vétek Niki MAGYAR BAJNOK bemutatói során leshették el pécsi szakmai napra látogató körmösök. A szakmai bemutatók mellett a fergeteges hangulatról az X-Faktor kedvence, KIRÁLY L. NORBI gondoskodott, aki nem csak a körmösöket, de a pécsi Crystal Nails team dolgozóit is megtáncoltatta. A nagy sikerre való tekintettel Pécsen már tervezik a jó hangulatú szakmai nap folytatását. Aki most lemaradt, a következőt semmi esetre se hagyja ki!

Kaméleon körmök ÚJ videó
Az igazán extra Chameleon körmök szerelmesei nyáron is hódolhatnak az egyedi, különleges Chameleon színeknek. Jó hír, hogy már nem csak zselében, hanem porcelánban is találhatóak különleges Chameleon színek. A Rainbow színek önmagukban, különböző szögekből nézve változnak. Ezt a hatást a körmön megcsillanó nyári napsugarak csak tovább fokozzák. A Thermo, vagyis hőre változó Chameleon színekkel nem csak télen a kinti-benti hőmérséklet különbség miatt érhető el egyedi hatás, hiszen a vízparton a víz hűvös hőmérsékletének hatására is megváltozik színük. Ezekről a Chameleon hatású körömcsodákról az RTL klub Trendmánia műsora is készített egy új, rövid riportot, amit az alábbi videóra kattintva Te is megnézhetsz.

HAVI AKCIÓ - JÚNIUS
(JÚNIUS 4-30., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

BUILDER PINK I. és BUILDER PINK II. 15ml
BUILDER PINK I.: Üveghatású rózsaszín építő; közepes sűrűségű, erős, üveghatású rózsaszín (Blush) zselé. Könnyen kezelhető. Most még intenzívebb rózsaszínben a Cover Pink magasításához (körömágy-magasítás). Kötésidő 3 perc.
-20% 15ml - 2.950.- helyett 2.360.-
BUILDER PINK II.: Rózsaszín építő; sűrű, erős, kevésbé átlátszó rózsaszín zselé, mely az enyhébb körömhibákat is elfedi. Körömágyhosszabbításnál idális a Cover Pink elmosására a hátsó bőrredőnél, így a lenövés kevésbé fog látszani. Kötésidő: 3 perc.
-30% 15ml - 2.950.- helyett 2.065.-

Crystal Nails "Legújabb technikák" oktató DVD
Stájer-Vétek Nikolett (országos Körömépítő Bajnok) bemutatásában: Tapadás, "C-ív", körömágyhosszabbítás, színes zselé és porcelán mesterfokon, párhuzamos francia köröm építése, körömágyhosszabbítás STILETTO forma alkalmazásánál, beépített színes zselés díszítés STILETTO formánál, felületi porcelán díszítés. Profi technikák egy profitól...
-35% 3.940.- helyett 2.561.-

Stájer-Vétek Nikolett építő és díszítő DVD
A Magyar Bajnok profi DVD-je. Szalon Stiletto és szalon Edge. A modern szalonokban is megépíthető körömformák látványos technikai útmutatója és díszítési lehetőségeinek bemutatója akrilfestékekkel, porcelánnal, Sparkling zselékkel.
-35% 3.940.- helyett 2.561.-

Kovács Gabó építő és díszítő DVD
A Világ-, Olimpiai- és Magyar Bajnok igényes kivitelű oktató DVD-je. Benne versenyköröm készítéssel, szalon Stiletto építéssel porcelánból és zseléből, Edge, Pipe körmök, Brill francia vég, Brill körömágyhosszabbítás, üveghatás.
-35% 3.940.- helyett 2.561.-

KICSI FÉMTÁSKA-Crystal Nails logóval - türkiz, lila, ezüst
Egyrekeszes krómvázas, kígyóbőr mintázatú kis táska. 24x18x12 cm
-25% 3.900.- helyett 2.925.-

FINOMÍTOTT PAPÍRTÖRLŐ 500 db
Az eddigi nagyon sikeres többrétegű papírtörlő továbbfejlesztett változata. Szabályosabb préselés a pontosabb munkához, egyenletesebb felület a kisebb helyigényhez. 500 darabos tekercsben. Nagyon kedvező áron.
-20% 500 darab - 1.170.- helyett 936.-

IBD Színes zselék 7g
47 féle színű (ebből 30 gyöngyházas), nagy kopásállóságú színes zselé. Magas színezőanyag tartalmú, így kiváló fedőképességű, 3 perces, egyszerűen használható lágy zselék.
-25% 7g - 3.390.- helyett 2.543.-

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com