Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Kedves Kolléga!

A TV KAMPÁNY FOLYTATÓDIK

A műkörmök viselését népszerűsítő kampányunk következő adása most vasárnap délelőtt (06.21-én, 11:05 órakor) lesz látható a TV2 2Testőr életmódmagazin műsorában.
Aktuális témaként strandkörmöket fogunk bemutatni: kézen körömágyhosszabbított stiletto zselés műkörmök nyári színes zselékkel és luxus flex kagylólappal díszítve; a lábakon pedig Easy Off leoldható zselés körömerősítés. Reméljük sok TV néző kedvet kap hozzá :-) (Aki esetleg nem tudja megnézni, jövő hét közepén feltesszük a mukorom.hu hírportálra. Az előző adások a videók között már ott vannak).

ÚJ ÉRKEZÉSEK

IBD leoldható fehér zselé (Soak Off White gel)
Mostantól az IBD Soak Off-os vagy a Crystal Nails Easy Off-os kéz- és lábköröm erősítést ki tudod egészíteni ezzel a fehér leoldható francia véggel.
EzFlow - Retro Nights
csillámos színes porcelán készlet, az eddigi legjobb EzFlow színekből összeválogatva.(11 szín, likvid, ecsetes ragasztó, csak 11.500 Ft)
Új fotó a megérkezett exkluzív megjelenésű fekete kötényről csillogó strasszkő berakással.
Új és új körömdíszítők (bemutató hosszú-karvaly óriástip, öntapadó hologramos csillámszalag, gyümölcs gumirudak, dísztartó tégelykészletek különböző méretekben...).

ÚJ TARTALMAK A MUKOROM.HU-n

A folyamatosan frissülő körmös hírportál honlapra ismét több érdekes videó, cikk, szakértői válasz és rengeteg feltöltött kép került fel. Érdemes az alábbi képre kattintanod.

Költözés szombaton

Üzletünk jövő hét szombaton (2009.06.27) költözésünk miatt zárva lesz. Az új -sokkal tágasabb- üzlet bejárata néhány méterrel arrébb, de ugyanennek az épületnek (József körút 44.) sarkán) lesz.
(Az új üzlet üdítő változásairól a következő hírlevelünkben részletesen beszámolunk.)

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

ÚJ: koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com